Certificat de Garantie

Societatea MAVA-IT a fost infiintata in anul 2014 ca o solutie pentru productia de componente si vanzare a acestora in domeniul electronicii si electricitatii

Consultanta

Incredere

Certificat de Garantie

Cumparator / Beneficiar: ………………………………………………………………………………………………..

Nr. Factura Fiscala:……………………………….           Data: ………………./……………/……………………..

 

Semnatura si stampila         

Vanzator  

 

Prezentul certificat atesta calitatea produsului livrat si conformitatea acestuia cu standardele internationale corespunzatoare clasei in care se incadreaza.  

Daca prezentul produs are în componenta subansamble electronice si mecanice care necesita o manipulare atenta este recomandat a se evita socurile electrice si sau mecanice, umezeala, patrunderea de lichid în interior sau expunerea la surse de caldura. 

 

CONDITII DE GARANTIE:

1) Durata garantiei oferita de Producator este de: 12 luni de la data vanzarii catre Cumparator.

2) Garantia acopera repararea si inlocuirea pieselor si/sau subansamblurilor recunoscute de noi ca defect de fabricatie. Defectiunile datorate unor vicii ascunse vor fi reparate gratuit. Aceste operatiuni se vor efectua la sediul vanzatorului sau la societatile agreate de catre vanzator.

3) Dupa expirarea termenului de garantie, remedierea defectiunilor si/sau servisarea produsului se va efectua contra cost la sediul Vanzatorului  sau la societatile agreate de catre vanzator.

4) Instalarea, exploatarea si intretinerea produsului se face conform standardelor aferente produsului cumparat.

5) In termenul de garantie, vanzatorul suporta cheltuielile de repunere in functiune, repararea sau inlocuirea produsului defectat cat si transportul la unitatile unde se vor repara produsele.

6) Vanzatorul este exonerat de raspundere in conditiile in care defectiunea (lovire, spargere, zgariere sau alta dauna fizica) s-a produs pe timpul transportului, manipularii sau depozitarii incorecte de catre Cumparator sau Beneficiar.

 

LIMITELE GARANTIEI:

– Garantia nu acopera defectele datorate instalarii necorespunzatoare, defectele datorate unei utilizari anormale, defectele datorate intretinerii insuficiente.

– Garantia se pierde daca asupra bunului au fost efectuate interventii service de catre persoane fizice sau juridice neautorizate.

– Garantia se pierde in caz de distrugerea partiala si/sau totala a bunului, distrugere a sigiliilor, respectiv demontarea produsului, deteriorarea marcajelor care indica modelul, seria ori alte elemente de identificare ale produsului. 

 

Oricare produs vandut de MAVA-IT este inregistrat cu un serial number de producator, inscriptionat pe componenta.

Consultanta

Cu ce te putem ajuta?

Office

Strada Tuzla, 16
Bucuresti, Romania, 023832

Orar

L-V: 08:00 – 19:00
S-D: 08:00 – 15:00