Progresam impreuna

Compania a dezvoltat si abilitati tehnologice pentru a presta servicii de reparatii si intretinerea componentelor vandute, dar si a echipamentelor asupra carora intervenim prin service si mentenanta.

Consultanta

Incredere

MAVA-IT din 2014 alaturi de tine

Misiunea noastra este sa devenim prima optiune in domeniul tehnic energetic a clientilor si a ne desfasura activitatea in cea mai profesionista si politicoasa maniera, oferind atentie detaliilor.

Colaboratorii nostri ne recomanda ca antreprenor de incredere, performant si competent.

Servicii oferite:

Proiectare si autorizare

Materiale si echipamente de vanzare

Reparatii componente

Vanzari echipamente second hand

Instalare, montaj si punere in functiune

Lucrari de constructii

Servicii la cheie pentru oricare din domeniile in care activam

Definirea solutiilor substitutive pentru echipamentele vechi sau scoase din uz

MARTURII

Ce Spun Clientii Nostri

Colborarea cu Mava-IT este o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Sunt punctuali, au preturi bune, livreaza rapid si comunicarea este la obiect. Ceea ce ne face sa ne intoarcem la Mava-IT, de cate ori afacerea noastra o cere, sunt consilierea si sfaturile tehnice.

AGROCONSTRUCT

România, Călărași

Mava-IT intelege foarte bine piata de profil in domeniul energetic. Colaborarea cu Mava-IT aduce satisfactia lucrului bine facut. Eficienta, profesionalismul si increderea fac parte din experienta noastra cu ei. Cauta sa ofere produse premium, sa desfasoare activitatea intr-o maniera politicoasa oferind atentie detaliilor.

GIA

România, Târgu Mureș

Mava-IT ne-a oferit consilierea si sfaturile unei adaptari in piata pentru businessul nostru. Avantajul este ca se adapteaza la cerintele noastre, au acoperire nationala si reusesc prin metode creative sa saleveze costuri. Din acest motiv, am ales ca in mentenanta IT sa lucram cu ei si ne bazam pe ei, pe relatiile lor si pe directiile pe care ni le recomanda. Stiu sa colaboreze cu concurenta lor si fac parte dintr-o noua paradigma a afacerilor din acest punct de vedere.

IZOCON

România, Călărași

Proptitudine, rapiditate, solutie adaptata nevoilor, preturi bune – asta e ceea ce pot sa spun despre colaborarea cu MAVA-IT. Tinem legatura si pentru alte proiecte.

JOHN GREEN

România, Tia Mare - OLT

Consultanta

Cu ce te putem ajuta?

Office

Strada Tuzla, 16
Bucuresti, Romania, 023832

Orar

L-V: 08:00 – 19:00
S-D: 08:00 – 15:00