Afla cum lucram pentru a progresa impreuna

Societatea MAVA-IT a fost infiintata in anul 2014 ca o solutie pentru productia de componente si vanzare a acestora in domeniul electronicii si electricitatii

Consultanta

Despre Noi

MAVA-IT din 2014 alaturi de tine

Datorita modelului nostru de afaceri integrat, suntem prezenti pe intregul lant de valori energetice si oferim o gama larga de produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi pentru oameni si contribuie la progresul durabil al societatii.

Compania a dezvoltat si abilitati tehnologice pentru a presta servicii de reparatii si intretinere a componentelor vandute, dar si a echipamentelor asupra carora intervenim prin service si mentenanta.

Misiunea noastra este sa devenim prima optiune in domeniul tehnic energetic a clientilor si a ne desfasura activitatea in cea mai profesionista si politicoasa maniera, oferind atentie detaliilor.

Reparatii

.
.

Refurbished

.
.

Sisteme de Masura Nivel

EV Chargers

.
.

IT

.
.

Sisteme Fotovoltaice

.

Distribuitoare Carburant

.

Jet Wash Self Service & Carwash

Experti tehnici

Ani de experienta

Clienti satisfacuti

Incredere

De ce noi?

Compania a inregistrat o crestere organica in fiecare an, iar performanentele ei se pot vedea in cifra de afaceri care in 2016 era de aproximativ 50.000 euro, crescand in 2017 la aproximativ 60.000 euro.

Analizand cererea din piata putem preconiza o crestere anuala de 10% a cifrei de afaceri mai ales in ceea ce priveste activitatea de productie a componentelor electronice.

Ne distingem prin politica relatiilor cu clientii si furnizorii orietata pe o colaborare pe termen lung si pe imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor furnizate.

Dupa ce am atins toate obiectivele declarate inainte de termen, am prezentat o actualizare a strategiei noastre cu obiective noi si mai ambitioase.

Acest lucru ne face o companie solida, si actionam intr-un mod eficient intr-un mediu in continua schimbare.

Din aceste motive colaboratorii nostri ne recomanda ca antreprenor de incredere, performant si competent.

Cinci sfere. O misiune.

Siguranta

Conexiune Directa

Reparatii

Monitorizare

Suport

Consultanta

Cu ce te putem ajuta?

Office

Strada Tuzla, 16
Bucuresti, Romania, 023832

Orar

L-V: 08:00 – 19:00
S-D: 08:00 – 15:00